duminică, 1 ianuarie 2012

Huăăăăăăăăăăăăăăăă! Unde e CNA-ul?

TVR 2, ora 22.35.: Bun venit la sfarsitul lumii

Un nene care cică prezintă e mai solemn decât un popă catolic la înmormântarea papei. Vorbeşte pe un ton grav, de amvon. Muzichia e selectată special, astfel încât să sublinieze subliminal şi gravitatea mesajului şi sinceritatea naratorului. ”Ne-am despărţit de un an. Poate ultimul. ”
Şi sunt expuse o serie de finaluri posibile dar extrem de improbabile după părerea mea umilă.

După care apare un ”Ghid pentru pregătirea casei pentru sfârşitul lumii”.
”Familia trebuie să fie pregătită despre sfârşitul lumii. Povestiţi-le copiilor despre sfârşitul lumii, propuneţi-le copiilor jocuri simpatice de tipul ”leapşa pe Apocalipsă”.

Alooooo! CNA-ul! Unde pana mea de vultur sunteţi?
Ce paştele mă-sii de emisiune este MAI ALES PENTRU TELEVIZIUNEA PUBLICĂ?!!!

Cum îţi poţi permite să faci ghiduri de acţiune în caz de apocalipsă?
Cum să îţi poţi permite să tratezi subiectul de parcă ai primit de la Dumnezeul tuturor termenul limită?

Tonul emisiunii e tendenţios, sugerează permanent că apocalipsa este finalul de mâine, cel mult prin toamnă. Sunt indicate, nici măcar sugerate o serie de acţiuni care sunt de natură să îndemne la acţiuni necugetate sau chiar aberante, unele dintre ele anti-sociale, care au impact asupra calităţii vieţii copiilor şi a comunităţii ca întreg. În plus se încalcă libertăţile cetăţeneşti, cu precădere cea religioasă, discriminând liberii cugetători şi ameninţându-i cu un final mai puţin fericit datorită alegerilor făcute.

Cum se poate ca TVR 2, televiziune PUBLICĂ şi pe care o subvenţionez indiferent de opţiunea mea personală, să facă pe banii contribuabililor o astfel de emisiune de tot rahatul?

Cine e cretinul care a aprobat emisiunea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu